با سلام
اين تاپيك برای مطرح نمودن سوالات مربوط به نجوم رصدی ایجاد شده است. می توانید سوالات خود را مطرح نموده و با کمک اساتید و سایر دوستان عزیز به جواب خود برسید.
موفق باشيد
با سلام
اين تاپيك برای مطرح نمودن سوالات مربوط به نجوم رصدی ایجاد شده است. می توانید سوالات خود را مطرح نموده و با کمک اساتید و سایر دوستان عزیز به جواب خود برسید.
موفق باشيد
ویرایش توسط stargazer : 12-18-2012 در ساعت 11:50 AM دلیل: تغییر پست اول
2215, Amirali, Arta.kh, Astronomy*, aysa, bahare akbarie, elnazjoon, Esmaeilpour, javadstar76, Mahdieh. GH, Mojtaba.M, moonlight13, mostafa2018, mrramin, Negar Najafi, rezash, SAEED560, shahrzad.b.m, Sky_Watcher, stubby8766, s_karam76, toraj1358, لامبورگینی اونتادور, محمود قادری, محمد مهدی محمدی, محمدرضا صادقیان, مداد رنگیهام, کانال پورن در تلگرام, yperseusy, ثور, حسین زارعی, راه اسمان, رخساره روشنی, رضا طامهری, شهلا ناصریان, شادي شهراييني, شعری
با سلام در نرم افزار استاری نایت مدار برخی از اجرام کمربند کوئپر قابل مشاهده اند که از مسیر زیر قابل دسترس می باشند:
favourites - solar system - comet and asteroides - kuiper belt objects
مستقبل این مجلس جز قصه ماضی نیست
تا صبحدم محشر دی خفته به فرداها
در دهـــر، هـر آنـکه نـیـم نانـی دارد - از بـهـر نشــست ، آشــیانی دارد
نه خادم کس بود، نه مخدوم کس - گو : شاد بزی که خوش جهانی دارد
سلام و دورود به دوستان
سوال من اینکه
ایا توی خارج از اتمسفر
چه چیزایی غیر از شهاب سنگ در حرکت هستند و سریع حرکت میکنند و نور ساتع میکنند
سوال من رو اساتید و دوستان جواب بدن
مچکرم
سلام دوستان .
ببخشید اگر سوالم ابتدایی هست . سوالم اینه که چرا ما همیشه از زمین فقط یک طرف ماه رو میبینیم ؟
ممنون
سلام
شهاب و شهاب سنگ به خاطر وجود جو هستن که نور ساطع میکنن چون در اثر اصطکاک میسوزن ، تو خارج از جو اینا فقط سنگهای ریز و درشت فضایین.
تو خارج از جو میشه دنباله دار ها رو دید که حرکت میکنن و وقتی به نزدیک خورشید میرسن شروع به سوختن و ذوب شدن میکنن و نور ساطع میکنن که البته از داخل جو هم میشه دیدشون. کلا چیز خاصی وجود نداره که حرکت کنه و نور ساطع کنه اما ما به خاطر وجود جو از دیدنش ناتوان باشیم. تنها محدودیت اینه که ما باید منتظر شب باشیم چون تو روز جو نور خورشید رو پخش میکنه و آسمون روشن زمین نمیزاره که ما فضای بیرون رو ببینیم.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LIVE the way you LOVE ... OR ... LOVE the way you LIVE
That's The way you feel HAPPY
سلام من خواستم بدونم ک ظهر از چه زمانی تا چه زمانی تعریف میشه؟!خواهش میکنم اوقات شرعی رو ب صورت دقیق اینک دقیقا ازچه زمان تا چه زمان هستند مثلا ظهر از چه زمانی تا چه ساعتی است بعداز ظهر دقیقا کی شروع میشه و...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)