با سلام
اين تاپيك برای مطرح نمودن سوالات مربوط به نجوم رصدی ایجاد شده است. می توانید سوالات خود را مطرح نموده و با کمک اساتید و سایر دوستان عزیز به جواب خود برسید.
موفق باشيد
با سلام
اين تاپيك برای مطرح نمودن سوالات مربوط به نجوم رصدی ایجاد شده است. می توانید سوالات خود را مطرح نموده و با کمک اساتید و سایر دوستان عزیز به جواب خود برسید.
موفق باشيد
ویرایش توسط stargazer : 12-18-2012 در ساعت 11:50 AM دلیل: تغییر پست اول
2215, Amirali, Arta.kh, Astronomy*, aysa, bahare akbarie, elnazjoon, Esmaeilpour, javadstar76, Mahdieh. GH, Mojtaba.M, moonlight13, mostafa2018, mrramin, Negar Najafi, rezash, SAEED560, shahrzad.b.m, Sky_Watcher, stubby8766, s_karam76, toraj1358, لامبورگینی اونتادور, محمود قادری, محمد مهدی محمدی, محمدرضا صادقیان, مداد رنگیهام, کانال پورن در تلگرام, yperseusy, ثور, حسین زارعی, راه اسمان, رخساره روشنی, رضا طامهری, شهلا ناصریان, شادي شهراييني, شعری
"دیوانگی یعنی انجام کاری دوباره و دوباره و انتظار نتایج متفاوت داشتن!"
سلااام به همه ی دوستان آسمونی
سوالم درباره دنباله دار لاوجوی هستش. اگر این شبها سعی در رصدش کنیم از کجا متوجه بشیم که سوژه رو درست رصد کردیم؟؟!!
یا به طور واضحتر!! این دنباله دار تو تلسکوپ 6 اینچ گستره است یا مثل ستاره نقطه ای دیده میشه؟؟
البته بنده رصدش نکردم اما اخبارش رو خوندم کم و بیش.
بعید میدانم با مشاهده لاوجوی، بهطور واضح موفق به شناسایی اون نشوید. بهخصوص اینکه رفته رفته ارتفاع بیشتری از افق جنوبی خواهد گرفت و شرایط رصدش مساعدتر خواهد شد. قدر ظاهریش هم حدود 5(یا کمی بالا پایین) است.
گزارشهایی هم وجود داشته که با چشم غیرمسلح رویت شده. با توجه به اندازهی ظاهریش، به راحتی در تلسکوپ تشخیص داده میشه
این عکس رو ببینید تا بیشتر متوجه ظاهر و اندازهاش بشید.
مقارنه لاوجوی با M79
عکاس: Dieter Willasch
[IMG][/IMG]
سلام.
می خواستم بپرسم امشب دنباله دار لاوجوی در چه منطقه ای از آسمان قرار دارد و چه زمانی این دنباله دار به حضیض مداری خود می رسد ؟
سلام دوست گرامی
دوستان اینجا تا حدودی پاسخ شما رو دادن
در مورد حضیض مداری اش فکر کنم حدودای ژوئن 2015 از فاصله خیلی زیادی از خورشید خواهد گذشت.
بخاطر مدارش بهترین زمان رصد این دنباله دار زمانی است که از نزدیک زمین گذر می کند یعنی همین روزها.
در دهـــر، هـر آنـکه نـیـم نانـی دارد - از بـهـر نشــست ، آشــیانی دارد
نه خادم کس بود، نه مخدوم کس - گو : شاد بزی که خوش جهانی دارد
لاوجوی در این روزها بین صورتهای فلکی خرگوش و نهر، کمی پایینتر از رجلالجبار قرار گرفته
و اگر اشتباه نکنم در 30 ژانویه امسال به نزدیکترین فاصله با خورشید (au 1.29) خواهد رسید.
سلام.ببخشید میدونید که این روز ها میتونیم حدود ساعت های 10 و 11 مشتری رو رصد کنیم.من با یه تلسکوپ نیوتنی 4.5 اینچی اینکارو کردم و جوری که حساب کرده بودم من حتی میتونستم چهار تا قمر مشتری رو هم ببینم اما حتی خود مشتری رو هم مثل یه ستاره ی خیلی پرنور دیدم.مطمین هم هستم که اون چیزی که درنظر دارم قطعا مشتریه.پس مشکل چیه؟چطوری میتونم ببینمش؟
“Most people die at 25 and aren’t buried until they’re 75.”Benjamin Franklin
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)