با سلام
اين تاپيك برای مطرح نمودن سوالات مربوط به نجوم رصدی ایجاد شده است. می توانید سوالات خود را مطرح نموده و با کمک اساتید و سایر دوستان عزیز به جواب خود برسید.
موفق باشيد
با سلام
اين تاپيك برای مطرح نمودن سوالات مربوط به نجوم رصدی ایجاد شده است. می توانید سوالات خود را مطرح نموده و با کمک اساتید و سایر دوستان عزیز به جواب خود برسید.
موفق باشيد
ویرایش توسط stargazer : 12-18-2012 در ساعت 11:50 AM دلیل: تغییر پست اول
2215, Amirali, Arta.kh, Astronomy*, aysa, bahare akbarie, elnazjoon, Esmaeilpour, javadstar76, Mahdieh. GH, Mojtaba.M, moonlight13, mostafa2018, mrramin, Negar Najafi, rezash, SAEED560, shahrzad.b.m, Sky_Watcher, stubby8766, s_karam76, toraj1358, لامبورگینی اونتادور, محمود قادری, محمد مهدی محمدی, محمدرضا صادقیان, مداد رنگیهام, کانال پورن در تلگرام, yperseusy, ثور, حسین زارعی, راه اسمان, رخساره روشنی, رضا طامهری, شهلا ناصریان, شادي شهراييني, شعری
با اجازتون منم می خوام یه سوال مطرح کنم.
می خوام بدونم چرا سیاره ها چشمک نمی زنند؟؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدین...
http://www.parssky.blogfa.com
![]()
دليل اين امر اين است كه ، چون سيارات در اسمان بصورت قرص ديده مي شوند ، شكست پرتو هاي سياره در جو زمين در خود قرص انجام مي شود ، يعني شكست انها (در بيشتر موارد) بيشتر از قطر ظاهري سياره نيست ، پس انها هميشه نوري ثابت به ما مي رسانند ، و چشمك زنان ديده نمي شود
اما چون ستاره ها در اسمان كاملا نقطه اي هستند ، شكست انها باعث به اصطلاح چشمك زدن انها مي شود!
گيرند همه روزه و من گيسويت / جويند همه هلال و من ابرويت
از جمله ي اين دوازده ماهِ تمام / يك ماه مباركست و آن هم رويت
سلام.
امشب به ماه نگاه کنید!
جرمی رو که هر شب از ماه دورتر میشه رو خواهید دید که خیلی پر نوره. این جرم از 5 شهریور اومده. من اون شب (5 شهریور) یادم رفت مریخ رو ببینم.
آیا اون هنوز هم مریخه؟
دوست عزیز اون سیاه ی مشتری هست و درضمن یه نگاهی هم به تاپیک 5 شهریور بندازی بد نیست این چیزهایی که می گی کامل تحلیل شده![]()
اگر به اوج نمی رسی نگران نباش
من رسیدم، خبری نبود
سلام دوستان .اگر بخواهیم طول وعرض چغرافیایی محلمون رو بدون استفاده از منابع مختلف بدست بیاریم باید چه کار کنیم.در ضمن اینو میدونم که ارتفاع ستاره قطبی از محل ناظر عرض جغرافیایشه منظورم اینه که با استفاده از کدام ابزار و وسایل نجومی وطرز استفاده آنها میشه طول وعرض جغرافیایی محلمونو بدست بیاریم.
با تشکر
صبح زود مثلاساعت6 می توانیم به راحتی و بدون این که چشمهایمان اذیت شود به خورشید نگاه کنیم نزدیک غروب هم همین طور ، اما نزدیکای ظهر به سختی می توان به آن نگاه کرد.
دلیل این عمل چیست؟
جواد عزیز به خدمت شما عرض کنم که دلیل این موضوع ضخامت جو است. زمانی که ارتفاع یک جسم مانند خورشید در آسمان کم است، نور خورشید مسافت بیشتری را در جو طی می کند به همین دلیل نور آن بیشتر پراکنده می شود و کمتر چشم ما را اذیت می کند و زمانی که در بیشترین ارتفاع باشد، مقدار کمتری در جو قرار می گیرد
دوست عزیز، برای اندازه گیری ارتفاع ستاره ی قطبی (یا کلاً هر چیزی دیگر در آسمان) کافیست از یکی از راه های زیر استفاده کنید:
1- آسمان بالای سرتان را به 180 درجه تقسیم کنید و بدانید که هرکدام از این درجه ها برابر است با یک درجه!
2- با استفاده از یک نقاله که یک شاقول به آن وصل شده ارتفاع ستاره قطبی را اندازه بگیرید.
3- یک خطکش را در فاصله ی 57 سانتی متر چشم خود قرار دهید، هر سانتی متر برابر خواهد بود با یک درجه
4- هر وجب از دست شما برابر خواهد بود با 20 درجه (البته دست کاملاً کشیده و از آرنج خم نشده)
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)