نوشته اصلی توسط
mostafa
صبر کنید دوستان .... لطفآ شلوغش نکنید
اولآ در مورد مسئله ای که خانم بنیادی مطرح کردند عرض کنم که این نه پارادوکسه نه حتی چیزی شبیه اون !
این فقط یک مسئله ساده است که از بی دقتی انسان استفاده میکنه ... همین !
( البته شایان هم اشاره درستی کرد )
اول نفری 100 تومان میدهند میشه 300 تومن ( 2 تا 0 رو حذف میکنم که ارزونتر در بیاد ! )
بعد نفری 10 تومن پس میگیرند که جمع مبلغ پرداختی شون میشه 3 تا 90 تومن = 270 تومن
خب .... این 270 تومن 250 تومنش پیش صاحب مغازه است 20 تومنش هم پیش شاگرد !
نکته اینجاست که جیب شاگرد رو باید با موجودی صندوق جمع کنیم نه با مبلغ پرداختی خریداران . همین !
اما نکته ای که خیلی مهم تر از این مسئله است :
در دنیای قدیم با وجود اینکه ارتباطات خیلی ضعیف بود ولی یک خوبی داشت که اطلاعات تا حد زیادی موثق بودند .
ولی امروزه ما انبوهی از مطالبی رو که منبع مشخصی هم نداره در اینترنت پیدا می کنیم که گاهآ حتی نمیشه منبع دست اول اون رو گیر آورد !
بعد چون خیلی ها حال این رو ندارند که منبع اصلی مطلب رو پیدا کنند , این میشه که همه از روی هم کپی میکنند و دست آخر می بینی یک خبر یا مطلبی که از بیخ و بن غلطه از 100 جا مطرح میشه و کسی هم نیست که جواب گو باشه !
( قضیه نزدیک شدن مریخ و 2 تا ماه در آسمان که یادتون نرفته ! )
حالا قضیه اینجاست !
من در مورد اینکه این مسئله توسط دکتر حسابی مطرح شده شدیدآ مشکوکم !
اولآ خیلی بعیده که دکتر حسابی چنین مسئله پیش پا افتاده ای رو طرح کرده باشه !
ثانیآ لازمه خانم بنیادی ( یا دوستان دیگه ) دقیقآ بگن از کجا میدونن که طراح این سوال دکتر حسابی هستند ؟
اینکه تو سایت دیگه ای خونده باشید اصلآ ملاک نیست !
اسم کتابی که این مسئله توش طرح شده چیه ؟؟؟
آقا جان ,
بنده یک جمله قصار رو دیدم که از قول n نفر نقل شده ( زرتشت , بودا , حضرت علی , شریعتی , مطهری , احمدی نژاد ! .... )
بالاخره که چی ؟
در این انبوه اطلاعات بی در و پیکر لطفآ هیچ مطلبی رو بدون منبع موثق و متغن قبول نکنید !