م.ح.اربابی فر
04-22-2011, 12:06 AM
50 امین سالگرد سفر انسان به فضا
یعنی به عبارتی 50 سال پیش
50 سال پیش
یک انسان قدم به فضا گذاشت.
بدین معنی که در حدود سال 1340 هجری شمسی یک انسان از زمین به فضا پرتاب شد!
سال 1340 هجری شمسی
آن موقع نیاکان ما مشغول چه کاری بودند و نیاکان مایکل ج مشغول چه کاری بودند؟
...............................------------------------------------............................................
تاریخ ، تاریخ ، تاریخ و تاریخ
این چیزیست که نقشه راه ماست و به ما می گوید در گذشته کجا بوده ایم، الان کجا ایستاده ایم و باید به کجا برویم.
خیلی دلم می خواهد تاریخ رویدادهای مهم فضایی معاصر را با تاریخ ایران تطابق سازی کنم که مثلا وقتی اسپوتنیک1 پرتاب شد ایران در چه مقطع زمانی حضور داشت.
و تاریخ نجوم کهن ایران را با تاریخ غرب تطابق سازی کنم که در زمان خواجه نصیر آن ها چه می کردند؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------
یعنی به عبارتی 50 سال پیش
50 سال پیش
یک انسان قدم به فضا گذاشت.
بدین معنی که در حدود سال 1340 هجری شمسی یک انسان از زمین به فضا پرتاب شد!
سال 1340 هجری شمسی
آن موقع نیاکان ما مشغول چه کاری بودند و نیاکان مایکل ج مشغول چه کاری بودند؟
...............................------------------------------------............................................
تاریخ ، تاریخ ، تاریخ و تاریخ
این چیزیست که نقشه راه ماست و به ما می گوید در گذشته کجا بوده ایم، الان کجا ایستاده ایم و باید به کجا برویم.
خیلی دلم می خواهد تاریخ رویدادهای مهم فضایی معاصر را با تاریخ ایران تطابق سازی کنم که مثلا وقتی اسپوتنیک1 پرتاب شد ایران در چه مقطع زمانی حضور داشت.
و تاریخ نجوم کهن ایران را با تاریخ غرب تطابق سازی کنم که در زمان خواجه نصیر آن ها چه می کردند؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------